Kim Jong-un Premium Corner

Voor succes moet Trump voorgangers volgen

24 april 2018Leestijd: 3 minuten

Kort na zijn aantreden als ­Cuba’s sterke man bezoekt Fidel Castro in 1959 de Verenigde Staten, op uitnodiging van het Genootschap van Hoofdredacteuren. Een gesprek met president Dwight Eisenhower (in functie van 1953-1961) zit er niet in, die gaat liever golfen. Wel spreekt Castro met vicepresident Richard Nixon. Die ziet in de bebaarde leider geen bondgenoot.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.