Maandboek Trump Premium Corner

Een welkome nederlaag voor de Republikeinen

21 november 2018Leestijd: 3 minuten

Al heeft president Donald Trump bij de tussentijdse verkiezingen van 6 november behoorlijk goede zaken gedaan, de uitslag plaatst hem wel voor een belangrijk dilemma. Wil hij samenwerken met zijn politieke opponenten in het Huis van Afgevaardigden en resultaten boeken? Of kiest hij voor polarisatie om zijn kansen op een herverkiezing in 2020 te vergroten?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.