Sancties Premium Corner

Economische malaise in Iran: vier Iraniërs vertellen over hun situatie

19 september 2022Leestijd: 1 minuut

Bij zijn aantreden beloofde de aartsconservatieve hardliner president Ebrahim Raisi de Iraniërs een snelle opleving van de economie en opheffing van de sancties. Van die beloften lijkt vooralsnog weinig terecht te komen. De sancties gaan gewoon door en economische vooruitgang is ver weg. Intussen neemt de economische malaise toe. De huizenprijzen zijn vertienvoudigd en door de torenhoge inflatie verdampt het spaargeld. EW sprak met vier Iraniërs over hun situatie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.