Soap Premium Corner

The Crown wordt weer bejubeld, maar kent veel tekortkomingen (**)

24 november 2020Leestijd: 2 minuten

Ook bij aanvang van het vierde seizoen heeft Netflix over publiciteit niet te klagen. The Crown inspireert weer tot jubelrecensies. Het enthousiasme valt wel te begrijpen. De groots opgezette hitserie over de Britse koninklijke familie ziet er prachtig uit en het acteerwerk is prima. Toch springen ernstige tekortkomingen in het oog en moeten helaas minstens vijf pijnpunten worden gesignaleerd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.