Boekrecensie Premium Corner

De verzuilde staten van Amerika (****)

07 september 2021Leestijd: 2 minuten

Doemdenken over Amerika is een ­populaire sport sinds het presidentschap van Donald Trump. Als journalist George Packer gaat meedoen, is het zaak om op te letten. Hij won in 2013 de National Book Award met De ontluistering van Amerika, dat haarscherp de impact van de economische crisis van 2008 beschrijft en tussen de regels door de opkomst van Donald Trump voorspelt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.