Film Premium Corner

Openingsfilm en slotfilm Nederlands Film Festival gewogen

27 september 2021Leestijd: 3 minuten

Geen Nederlandse speelfilm zonder Pierre Bokma. Althans, zo lijkt het. Op de databank IMDB staat hij vermeld met 105 film- en televisierollen. Nu duikt hij weer op in twee producties die als openings- en slotfilm werden gelanceerd op het afgelopen Nederlands Film Festival in Utrecht. Vanaf 30 september zijn die inmiddels ook in reguliere bioscooproulatie gegaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.