Premium Lock Onderzoek: Wie verdient wat?

10 april 2018Leestijd: 7 minuten
Illustratie: Eliane Gerrits

Het gaat almaar beter met de economie, maar helaas niet met uw salaris. Gemiddeld kregen werkende Nederlanders er 1,74 procent bij in 2017, nog minder dan een jaar eerder. Zoek op de loonladder waar u nu zelf staat.

Het gaat meer en meer wringen bij werkend Nederland. De economie draait als een tierelier, en dat blijft ook nog even zo. Maar op de loonstrookjes is daarvan weinig te merken. Gemiddeld gingen werknemers er 1,74 procent op vooruit in 2017. Ook in 2016 was het al geen vetpot, toen kwam de stijging net boven de 2 procent.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.