11 vragen aan Premium Corner

‘Er zit druk, spanning en tempo in dit werk’

27 mei 2019Leestijd: 6 minuten

1. Wat voor jeugd had u?

‘Een leuke jeugd, zonder zorgen. Ik ben opgegroeid in Zwitserland. Mijn vader werkte in Nederland voor Nestlé en ging in 1971, ik was toen twee, naar het hoofdkantoor in Vevey. Toen ik tien was, is mijn moeder ook bij Nestlé gaan werken. Of dat bijzonder was in die tijd weet ik niet, maar ze was altijd al heel actief. Toen ze nog niet werkte, deed ze veel vrijwilligerswerk.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.