7 vragen aan Premium Corner

‘De eerste zes jaar viel alles steeds tegen’

11 juni 2019Leestijd: 7 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Eigenlijk een gewone, gelukkige jeugd, met een ouder broertje. Toen ik negen was, overleed mijn vader bij een auto-ongeluk. Dat was natuurlijk een heel ingrijpende ervaring. Dan verandert er veel, je wordt sneller volwassen. Ik denk achteraf dat het me behoorlijk heeft gevormd. Eén van de dingen die ik toen al leerde, is dat het leven eindig is. Het is niet normaal dat je tachtig wordt. En je moet ervoor ­zorgen dat je geen spijt krijgt van de dingen die je niet hebt gedaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.