Huis te koop Premium Corner

Een glazen paleis in de Limburgse duinen

26 mei 2020Leestijd: 2 minuten

Nel van Leemput (75) was kunstenaar totdat ze zich toelegde op het ontwerp en onderhoud van de tuin bij de villa van haar en haar man Marc van Leemput (80), gepensioneerd tandarts. ‘Alle gepensioneerden lijken tegenwoordig te beeldhouwen,’ zegt Nel van Leemput. ‘De concurrentie werd te groot. En ik kreeg het te druk met de tuin.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.