Huis te koop Premium Corner

Petrus en Paulus: Middelburgs mooiste

22 september 2020Leestijd: 2 minuten

Middelburg was lang een van de belangrijkste steden van het land en nergens is dat beter te zien dan vanuit het zestiende-eeuwse herenhuis Petrus en Paulus aan de Dam. Staand op zolder wijst Janpeter Muilwijk (60) naar het Damplein, de aldaar eindigende binnenhaven, de links zichtbare kerktoren Lange Jan en de rechts gelegen Koepelkerk: een omarming door de Gouden Eeuw.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.