Glazen bol Premium Corner

Wat gaan de huizenprijzen doen in 2021?

01 december 2020Leestijd: 1 minuut

In november 2008 stelde de Rabobank vast dat het fundament onder de huizenmarkt onverminderd stevig was, ook al bereikte de kredietcrisis in de maanden ervoor een hoogtepunt, met in Nederland een genationaliseerd Fortis en nog meer omvallende banken in het buitenland. De Rabobank voorzag voor 2009 desalniettemin een stijging van de huizenprijzen met 1 procent.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.