Klem Premium Corner

Huizenprijzen gaan de ECB gek maken

28 juli 2021Leestijd: 2 minuten

Al jaren rekken centrale banken de grenzen op van hun traditionele takenpakket. Massale opkoopprogramma’s van obligaties en negatieve rentes: hun ‘gereedschapskist’ wordt steeds groter. Het is dan ook niet zo gek dat de ECB opriep tot reflectie en haar beleid onder de loep nam. In juli kwam de conclusie: er kan nog wel een schepje bovenop.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.