Pensioenstelsel Premium Corner

De pensioenrechtszaak die er zeker gaat komen

19 oktober 2021Leestijd: 2 minuten

In veel sectoren moeten bedrijven de werknemerspensioenen onderbrengen bij een zogeheten verplichtgesteld bedrijfstakpensioenfonds. Daarvan zijn er tientallen: overheidsfonds ABP, fonds voor de zorg PFZW, fondsen voor de bouw, horeca, slagers, en meer. Samen voeren zij het overgrote deel van de pensioenregelingen uit. Maar is deze verplichte winkelnering voor bedrijven juridisch wel houdbaar?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.