Wintertijd Premium Corner

Donkere huizen in Zuid-Europa

08 november 2021Leestijd: 1 minuut

De wintertijd is aangebroken, het is vroeg donker en later licht. Maar ook zonder die seizoensinvloeden vond bijna 6 procent van de EU-burgers zijn huis in 2020 te donker, blijkt uit cijfers van Eurostat. Zelfs zo donker dat het als een probleem voor het huishouden wordt beschouwd. Zeker nu door corona meer mensen thuis zijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.