Premium Lock Frank van Stipdonk: ‘Elke dag twee glazen karnemelk’

05 augustus 2022Leestijd: 7 minuten
Frank van Stipdonk, CEO van Interfood. Foto: Mischa Keijser

1. Waar bent u geboren?

‘In het ziekenhuis in Eindhoven. Ik was twee maanden te vroeg en dat was toen, in 1957, echt nog ­riskant. Ik kom uit een goed Brabants gezin en mijn vader werkte, zoals half Eindhoven, bij Philips. Daar heeft hij zijn hele leven gewerkt, het laatst in een commerciële rol. Hij was een echte ­Philipsman en heel gedreven. Hij kon er moeilijk mee overweg als mensen bij Philips er ook weleens de kantjes vanaf liepen. Van mijn zevende tot mijn elfde hebben we in Zaltbommel gewoond, waar toen een tijdelijke vestiging van Philips was.’

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.