Bed, Bath & Beyond Premium Corner

Sue Gove aan het roer bij speeltje van speculanten

20 september 2022Leestijd: 2 minuten

 Wie is Sue Gove, wat is Bed, Bath & Beyond en waarom zijn zij nieuws?

Sinds 29 juni van dit jaar staat Sue Gove (64) aan het roer bij Bed, Bath & Beyond. Gove heeft veel ervaring in de retail en verder valt er over haar niet veel opzienbarends te vertellen. Net zo min als over de waren die de kleine duizend winkels van de Amerikaanse keten verkopen, bestaande uit spullen voor in en rond het huis. Met Halloween kopen Amerikanen er hun namaak-pompoenen. Badlakens liggen in het schap, naast speelgoed voor de hond en koffiezetapparaten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.