ewpodcasts

Terugblik op het extreme jaar 2020: Impeachment, corona en de verkiezingen

24 december 2020Leestijd: 1 minuut

Van impeachment tot corona. Van economische voorspoed tot recordwerkloosheid. Van uitslagloze voorverkiezingen in Iowa tot omstreden presidentsverkiezingen: het was een jaar vol hoogte- en dieptepunten.

Redacteur Victor Pak en correspondent Emile Kossen praten over 2020 in een extra lange uitzending van podcast de ‘Holland-Amerika Lijn’. De podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en hieronder:

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.