Simon Rozendaal Premium Corner

Dames dragen geen veren meer op hun hoedjes

14 juli 2022Leestijd: 4 minuten

Het zijn sombere tijden. Gelukkig zijn er zaken die wel de goede kant opgaan. Zo gaan wij tegenwoordig beschaafder met vogels en andere dieren om dan een eeuw geleden. Jac. P. Thijsse mopperde toen nog dat we de drieteenmeeuw doodschoten om zijn veertjes op dameshoeden te steken. Vandaag de dag kijken we door een verrekijker naar drieteenmeeuwen, kramsvogels en walvissen, constateerde Simon Rozendaal aan boord van een cruiseschip.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.