Simon Rozendaal Premium Corner

Complot: onze spulletjes gaan met opzet kapot!

07 september 2022Leestijd: 4 minuten

Het kapitalisme moet worden ontmanteld om de planeet te redden, zo beweren sommige denkers. Ze wijzen erop dat er een complot bestaat onder de producenten om onze spulletjes eerder kapot te laten gaan en ze niet te kunnen repareren. Wijlen Karel van het Reve legde bijna vijftig jaar geleden al uit wat er mis is met dit soort modieus gebabbel, schrijft Simon Rozendaal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.