Simon Rozendaal Premium Corner

Groen winkelen? Kip, geen ‘local food’, wel plastic

14 september 2022Leestijd: 4 minuten

U hoeft geen klimaatschaamte te hebben wanneer u boodschappen doet bij de supermarkt in de grote stad, ook niet wanneer u citroenen uit Zuid-Afrika en sperziebonen uit Egypte koopt en zelfs niet wanneer u deze in zo’n plastic big shopper mee naar huis neemt. Dat is allemaal behoorlijk verantwoord, schrijft Simon Rozendaal. Oh ja, ook kip is best wel duurzaam. Eet smakelijk!

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.