Simon Rozendaal Premium Corner

Het gaat met heel veel natuur hier juist goed

05 oktober 2022Leestijd: 4 minuten

Het klopt niet wat de minister, de stikstofgedeputeerden en die 36 ecologen stellen, dat de natuur in Nederland op omvallen zou staan. De biodiversiteit in onze natte natuurgebieden, die je bijna alleen in Nederland aantreft, is sinds 1995 met 10 tot 15 procent toegenomen. Alleen met de schrale en onvruchtbare natuur gaat het minder, maar gelukkig wemelt het daarvan over de grens, schrijft Simon Rozendaal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.