In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: niet begroten zoals Italië doet

27 augustus 2019Leestijd: 2 minuten

Te veel natuur

Nederland telt volgens werkgeversclubs VNO-NCW en LTO te veel versnipperde natuur. Ze willen van de lappendeken af, lieten ze De Telegraaf optekenen. ‘Moet die natuur alles bepalen wat wij nog mogen in Nederland?’ zei LTO-voorzitter Marc Calon. Hij bepleit herziening van Natura 2000, waarin de beschermde natuurgebieden zijn vastgelegd. Het pleidooi volgt op het vonnis van de Raad van State dat een streep zette door het Programma Aanpak Stikstof.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.