In Brussel Premium Corner

Brexit: geen les maar ‘een kans’

05 februari 2020Leestijd: 2 minuten

Het is vrijdagochtend als Raadsvoorzitter Charles Michel, Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Parlementsvoorzitter David Sassoli in het Parlamentarium in Brussel vooruitblikken op de toekomst van de Europese Unie (EU). De drie waren een dag eerder bijeen in het Jean Monnet-huis in Bazoches-sur-Guyonne, Île-de-France, voor afstemming van de aankomende discussies over de EU na de Brexit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.