In Ede Premium Corner

Takken en boomstammen op oud campingterrein tegen krakers

26 juni 2020Leestijd: 2 minuten

Voor wie zich een beeld wil vormen bij het begrip ‘vergane glorie’ is een bezoekje aan de voormalige camping De Braamhorst in Ede de moeite waard. Dat op het grasveld midden in het Edese bos ooit mensen op hun stoeltje voor de caravan van een welverdiende vakantie genoten, is nog enigszins voor te stellen. Maar aan de verwilderde begroeiing te zien, is dat al even geleden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.