In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: VVD door het stof om Sahla

02 februari 2022Leestijd: 2 minuten

Opmerkelijk

De ministerraad benoemde voormalig GroenLinks-Kamerlid Bart Snels als inspecteur-generaal van de nieuwe Inspectie belastingen, toeslagen en douane. Als Kamerlid was de gepromoveerd econoom initiator van de parlementaire ondervraging in de Toeslagenaffaire, waarover Rutte III viel. Snels vertrok onder meer uit onvrede over de samenwerking van zijn partij met de PvdA en de afrekencultuur in de Kamer.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.