In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: oppositie boos op De Jonge

29 maart 2022Leestijd: 2 minuten

Leugenaar

Het politieke terugblikken op het coronabeleid concentreert zich op de ‘mondkapjesdeal’ rond Sywert van Lienden. Die werd rijk door de verkoop van kapjes aan het Rijk, terwijl hij suggereerde ‘om niet’ te werken. Dat toenmalig minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) ambtenaren met appjes ertoe aanzette met Van Lienden te praten terwijl De Jonge dat eerst ontkende, maakt van hem een ‘leugenaar’, vindt de oppositie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.