Welke kwesties spelen tijdens gemeenteraadsverkiezingen?

14 maart 2022Leestijd: 1 minuut
Verkiezingsborden in Groningen. Foto: ANP / Hollandse Hoogte Venema Media

Woensdag 16 maart kan Nederland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook maandag 14 en dinsdag 15 maart kan worden gestemd. De afgelopen maanden belichtte EW twaalf keer de politieke kwestie in een gemeente, één in elke provincie. Lees ze hieronder allemaal terug.

Datacenter

Zeewolde (Flevoland): Komst datacenter splijt Zeewolde

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.