In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: forse dreiging vanuit misdaad

20 september 2022Leestijd: 2 minuten

Bedreigingen

Premier Mark Rutte en kroonprinses Amalia zijn volgens De Telegraaf doelwit van de mocromaffia. De prinses woont voorlopig niet op kamers. D66-minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind zei geen maatregel te schuwen tegen de georganiseerde misdaad. Overwogen wordt de correspondentie tussen Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh, en crimineel Ridouan Taghi tegen te houden. Zij blijken binnen de gevangenis per brief koranteksten uit te wisselen. VVD- minister van Justitie Dilan Yeşilgöz wil een strenger ­regime voor ‘criminelen van de buitencategorie’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner