Geerten Waling Premium Corner

Commissie om Grondwet te bewaken

14 augustus 2020Leestijd: 3 minuten

Mag dat nou zomaar? Dat het kabinet geen of slechts halve antwoorden geeft op informatieverzoeken vanuit de Tweede Kamer? Of dat een senator aan Tweede Kamerleden komt voorschrijven wat zij moeten stemmen? Nee, die zaken druisen in tegen de Grondwet. Toch hebben zulke misstanden steeds weer plaats, hoe kan dat toch, vraagt Geerten Waling zich af.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.