Geerten Waling Premium Corner

Afrekening in het academisch milieu

09 december 2020Leestijd: 3 minuten

Er is geen enkele aanleiding voor het externe onderzoek dat de Leidse universiteit in heeft gesteld naar antisemitische opvattingen bij hoogleraar Paul Cliteur of elders op zijn afdeling aan de rechtenfaculteit. Dit ‘Gallische dorpje’ heeft veel vijanden, die nu hun kans schoon zien voor een afrekening in het academische milieu, schrijft Geerten Waling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.