Beste gemeenten 2019 Premium Corner

Onderzoek: Goed wonen in Nederland

26 juni 2019Leestijd: 4 minuten

Als geld of werk geen rol speelt, waar wil ‘de ­Nederlander’ dan ­wonen? Elsevier Weekblad en ­Bureau Louter bieden een beeld van Nederland met feiten over het goede en minder goede dat 9.496 buurten, 355 gemeenten, 50 regio’s en 28 steden te bieden hebben. Het jaarlijkse onderzoek Beste gemeenten kent vooral winnaars, want elke plek blinkt wel uit in iets. Van riant ­wonen in de buurt Zwarte Berg in Laren tot de rust en ruimte in de regio Oost-Groningen. En waar bekommeren buren zich nog om elkaar?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.