Beste gemeenten 2020 Premium Corner

Op zoek naar de ideale woonplek

06 augustus 2020Leestijd: 4 minuten

Voor het eerst sinds EW in 1997 begon met Beste gemeenten, vergelijken de redactie en Bureau Louter de kwaliteit van postcodegebieden. Dat is nuttige informatie voor huizenkopers op zoek naar een droomplek: met stadse reuring of juist met rust en ruimte. Of met het beste van beide.

Dit is een gearchiveerd artikel. De resultaten van Beste gemeenten 2021 zijn hier te vinden.

 

Op huizensite Funda staan achttien huizen in Rozendaal vermeld: veertien vrijstaand, een twee-onder-een-kapper en drie appartementen. De appartementen zijn geen portiekflatjes, maar statige etagewoningen in Résidence Roosendael, in chaletstijl gebouwd aan de voet van de Posbank. De kopers krijgen straks uitzicht op de tuinen van Kasteel Rosendael.

Luister ook de podcast:

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.