Arendo Joustra Premium Corner

Noord-Korea op Olympische Spelen: propaganda

14 februari 2018Leestijd: 2 minuten

Leuk, die verbroedering van de beide Korea’s op de Olympische Spelen. En als die leidt tot een verdere toenadering tussen beide landen, is dat meegenomen. Maar ze kan ook worden gezien als een handige zet van Noord-Korea. Mooi weer spelen op het wereldpodium van de Olympische Spelen. Maar intussen druk in de weer met het uitbouwen van de oorlogsindustrie. Propaganda dus.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.