René van Rijckevorsel Premium Corner

Goed dat Nederland meedoet aan beraad voor IS-tribunaal

22 mei 2019Leestijd: 2 minuten

Het is goed als Nederland meedoet aan een internationaal beraad over een tribunaal voor IS-terroristen, schrijft René van Rijckevorsel. Het CDA dringt daarop aan en lijkt een meerderheid in de Tweede Kamer achter zich te hebben. ‘Zo’n tribunaal is de kortste weg naar gerechtigheid en zorgt ervoor dat IS-strijders niet terugkeren naar Nederland,’ aldus CDA-Kamerlid Martijn van Helvert.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.