Gerry van der List Premium Corner

De islamofilie van ex-non ­Karen Armstrong

24 juni 2019Leestijd: 4 minuten

Volgende week is Karen Armstrong weer eens in het land, schrijft Gerry van der List. De Britse ex-non geeft lezingen en interviews om de aandacht te vestigen op het zoveelste boek van haar hand. De verloren kunst van de heilige geschriften is ook weer heel dik en langdradig, en allesbehalve smeuïg geschreven en handelt opnieuw over religie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.