Marieke ten Katen Premium Corner

Versoepel regels rond klinisch onderzoek permanent

28 juli 2020Leestijd: 2 minuten

Veel klinisch onderzoek is de laatste jaren niet in Nederland gedaan door onnodig strenge milieuregels. Uit een tijdelijke versoepeling voor coronavaccins en -medicijnen blijkt dat bedrijven dit onderzoek graag hier willen doen en dat Nederland ook de expertise in huis heeft voor dergelijk hoogstaand en belangrijk onderzoek. Breid die versoepeling dan ook uit en maak haar permanent, schrijft Marieke ten Katen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.