Colofon EW

Redactie EW

Telefoon: 020-224 80 22 (werkdagen)
E-mail: redactie EW magazine
E-mail: webredactie EW magazine

Of per post:

Redactie EW
Postbus 11
1110 AA Diemen

Hoofdredactie

Arendo Joustra

Robbert de Witt (adjunct)

Nederland

Carla Joosten (coördinator), Ron Kosterman, Gerlof Leistra, Victor Pak, Gertjan van Schoonhoven, Eric Vrijsen

Wereld

Robbert de Witt (coördinator), René van Rijckevorsel (Brussel)

Economie

Joris Heijn (coördinator), Nard Lodewijk, Jeroen van Wensen, Liesbeth Wytzes, Joan Zijerveld

Wetenschap & Cultuur

Joppe Gloerich (coördinator), Bram HahnGerry van der List

Onderzoek

Ruud Deijkers, Mireille Folkerts

EW Digitaal

Matthijs van Schie (chef), Tom Ramaker, Max de Haan, Sam Verbeek

Eindredactie & Organisatie

Eddy Schaafsma (chef), José Bernard, Agnes Hoogendijk, Tonny van Winssen

Vormgeving

Peter ter Mors (art director), Jelrik Atema (infographics), jooZt Mattheij, Wendelien Schmidt (beeld)

EW Events en secreatriaat

Ingrid Pronk

Documentatie

Marijke Brouwer (chef), Marceline Couwenhoven, Astrid Westbroek

Correspondenten

Michiel van Blommestein (Warschau), Joost Bosman (Moskou), Jeroen Bult (Tallinn), Renske Heddema (Zürich), Patrick van IJzendoorn (Londen), Kleis Jager (Parijs), Linda Otter (Rome), Wilma van der Maten (Islamabad), Eefje Rammeloo (Sjanghai), Rob Savelberg (Berlijn), Fred de Vries (Kaapstad)

Medewerkers

Gerbert van der Aa, Afshin Ellian, Joost Galema, Nicolaas Klei, Heidi Klijsen, Leo Kwarten , Koen Petersen, Max Rebattu jr., Simon Rozendaal, Rob van Scheers, Riki Simons, Philip van Tijn, Theo Toebosch, Jeroen Vullings, Geerten Waling

Productie & Distributie

Nathalie Leenstra-Drost, Loes Mes

Marketing

Marijke Houwer (chef), Nicole Boekema, Vera Lagerwaard, Elles Leijzer, Carola Maassen van den Brink, Linsey van Vliet

Uitgever

Pim Osterhaus


© ONE Business B.V.

COPYRIGHT Het is niet toegestaan om, zonder voorafgaande toestemming van ONE Business B.V., door en in EW gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderszins openbaar te maken of te verveelvoudigen.

PICTORIGHT Van werken van beeldende kunstenaars aangesloten bij een CISAC-organisatie is het auteursrecht geregeld met Pictoright te Amsterdam.
© c/o Pictoright Amsterdam 2017

DISCLAIMER Alle (redactionele) informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën en meningen, is op zorgvuldige wijze en naar beste weten samengesteld. De inhoud en inkleding van advertenties is bepaald door of namens adverteerders en wordt door ONE Business B.V., de uitgever van EW, of door de redactie niet beoordeeld op de juistheid, volledigheid en rechtmatigheid daarvan. ONE Business B.V. en auteurs zijn niet aansprakelijk voor schade in verband met gebruik van (redactionele) informatie en de inhoud en vormgeving van advertenties.

PRIVACY ONE Business B.V., uitgever van EW, legt uw klantgegevens vast voor uitvoering van de (abonnements)overeenkomst, of wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met One Business B.V. De gegevens worden tevens gebruikt om u te informeren over producten en diensten van ONE Business B.V. en zorgvuldig geselecteerde derden. De adresgegevens kunnen daarnaast aan zorgvuldig geselecteerde derden ter beschikking worden gesteld voor het verstrekken van informatie of aanbiedingen. Ook als u dat niet expliciet heeft aangegeven kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van ONE Business B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of post, dan kunt u dit doorgeven aan ONE Business B.V., Postbus 23620, 1100 EC Amsterdam. Of per e-mail: privacy@newskoolmedia.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Privacy en Cookie statement.