Duif: het meest onderschatte gevogelte in de keuken

Pigeonneau, jonge duif uit de Anjou, met AOC-label

Dat we alleen in het najaar en de winter naar de poelier lopen, is een even hardnekkige als betreurenswaardige gewoonte. Zeker, zware kost als haas gestoofd in rode wijn past beter bij avonden waarop de ijzige wind om het huis huilt, (het jachtseizoen voor haas loopt van half oktober tot in januari).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €1 per week leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw