Premium Lock Amsterdams erfgoed: traditionele ossenworst

Gerookte ossenworst is niet felrood, maar donker

Hoe je ossenworst maakt, dat wist Erik Waagmeester wel. Hij leerde het slagersvak bij Slagerij De Wit aan de Wakkerstraat in Amsterdam en nam acht jaar geleden de zaak over, met in zijn achterzak ambachtelijke kennis die nog maar weinig vleesverkopers in huis hebben. Dus ook hoe je die kenmerkende worst van rauw rundvlees maakt.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw