Premium Lock Bescheiden look: de prei verdient meer lof

De prei, met zijn rijke smaak, verdient lof

Je kunt nog zo boven op de trend zitten, niet elk nieuw hip restaurant redt het. Dat gold helaas ook voor Swych, ­onderdeel van het NH Hotel Doelen in Amsterdam. Swych was het geesteskind van chef-kok ­Rudolph Brand, die er een ‘flexitarisch’ menu introduceerde.

Dat was geen marketingpraatje om hoofdstedelijke hipsters naar de mond te praten. Flexitarisch betekende echt dat groente de hoofdmoot vormde en dat vlees en vis als bijgerecht konden worden besteld. Een concept dat je meer ziet, maar niet vaak zo consequent doorgevoerd. Het eten was uitstekend, maar sprak de internationale ­clientèle van het hotel blijkbaar niet voldoende aan.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw