Porchetta voor de dagen rond Kerst

Porchetta is opgerold buikspek met kruidenvulling

Verwarring in de supermarkt, waar een man vertwijfeld naar de pakjes spekblokjes staarde. Duidelijk op pad gestuurd met vage instructies, kon hij niet kiezen tussen de vele soorten. Magere gerookte spekblokjes, vetspekblokjes, ontbijtspek, zuurkoolspek, katenspek, bacon. Geen wonder dat het hem duizelde.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €1 per week leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw