Premium Lock Olivijn: Eten in rijksmonument

Olivijn

Met restaurant Olivijn, dat is vernoemd naar de gelijknamige edelsteen, wil meester-kok Menno Post (41) gastronomie combineren met een huiselijk gevoel. ‘Als mensen hier binnenkomen, hoop ik dat zij zich direct thuisvoelen.’ Het interieur van het vijftiende-eeuwse pand, dat vroeger dienstdeed als klooster en Bank van Lening, oogt door afwisselend kleur­gebruik en hedendaagse kunst aan de muren modern. Het historische karakter is door de kruisvensters, oude houten vloer en robuuste plafondbalken wel behouden gebleven en zorgt voor veel sfeer.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw