Premium Lock Boompjes – Overloon: Voor toerist én fijnproever

Boompjes – Overloon

Dertien jaar geleden begon Jaap Volman als snuffelstagiair in een restaurant, gevestigd in hetzelfde pand waar hij nu chef-kok/eigenaar is. In de tussentijd deed hij ervaring op in sterrenrestaurants. Bij zijn laatste, ­Bolenius in Amsterdam, groeide hij uit tot souschef. Begin dit jaar opende hij in het Brabantse Overloon restaurant Boompjes, dat uitkijkt op de in moderne stijl gebouwde Theobalduskerk.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw