Premium Lock Van buiten een paviljoen, van binnen een cruiseschip

Dankzij een hoge notering in restaurantgids Gault&Millau en het winnen van de Gouden Pollepel in 2012 wisten steeds meer gasten de weg te vinden naar het kleine restaurant in Heinenoord van chef-kok Henri van der Heijden en zijn vrouw Ingrid. Verhuizen naar een grotere ruimte aan de kop van de haven in Willemstad was de oplossing. ‘We kwamen hier kijken en dachten: dit is het,’ zegt Ingrid.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw