Premium Lock In The White Room is het alsof de tijd heeft stilgestaan

Drie jaar geleden kreeg restaurant De Leest van Jacob Jan Boerma een derde Michelinster. Culinaire liefhebbers reden massaal naar Vaassen om de gerechten van deze topchef te proeven. De gerechten vol frisse zuren, specerijen en lokale producten worden nu ook aan de Dam, in NH Grand Hotel Krasnapolsky, bereid. Aan het roer staat de 31-jarige chef-kok Arturo Dalhuisen, die in 2010 het Nationale Kampioenschap voor Jonge Koks won. Boerma zelf houdt de supervisie over de kaart.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw