‘Tijdens een dagje brouwen ontspan ik’

‘Met deze vergistingstank brouw je bier van veel constantere kwaliteit.’ Foto: Guido Benschop

‘Bier brouwen is een natuurlijk proces, daarom vind ik het zo boeiend. Voeg gist toe aan water, mout en hop, en het verandert vanzelf in bier. Vervolgens kun je er met brouwtechnieken en smaak­makers álle kanten mee op. Dat maakt het een fantastisch mooi proces.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €1 per week leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw