Amerika

Vertrouweling Trump stapt op: wie is zij?

01 maart 2018Leestijd: 1 minuut

Hope Hicks, de jonge communicatiechef van de Amerikaanse president Donald Trump, stapt op, een dag nadat ze werd verhoord in het onderzoek naar de Russische banden van Trumps campagneteam. Maar haar vertrek heeft daar volgens haar niets mee te maken: ze zou hebben bereikt wat ze wilde bereiken. Het voormalige model (29) viel op in het Witte Huis, waar grijze mannen de dienst uitmaken.

Naar verluidt was Hicks een van de weinigen die Trump echt begreep en invloed op hem had. Wie is de vrouw die tot voor kort te boek stond als de ‘mysterieuze fluisteraar’ van Trump? Lees het prikkelende profiel dat Amerika-correspondent Emile Kossen eerder dit jaar van haar schreef.

De opgestapte communicatiechef Hope Hicks (29) viel op in het Witte Huis vol grijze mannen. Hoe de timide Hicks de rechterhand van de president werd.

Hope Hicks

Wilt u wekelijks het laatste nieuws over Amerika ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief van American Dreamers!

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.