Vlog

‘Revolutie’ van stepjes in Washington D.C.

19 november 2018Leestijd: 1 minuut

Ineens staat Washington D.C. vol elektrische steps. Ze zijn goedkoop, handig en snel. Waarom dreigen ze dan toch net zo snel weer te verdwijnen?

Een paar maanden geleden kende vrijwel geen Amerikaan merknamen als Bird en Skip. Nu wordt de waarde van die bedrijven geschat op miljarden dollars. Ze zitten achter de stepjesrevolutie in Amerika: in een groot aantal steden zijn binnen de kortste keren vele honderden elektrische steps neergezet. Zo ook in Washington, maar daar kan nieuwe regelgeving roet in het eten gooien.

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.