Restaurant Eindhoven: voor intimi van de stad

Loods 61 – Eindhoven

Horeca-ondernemer Wolfgang Meidl opende begin 2017 zijn nieuwste – en inmiddels zevende – restaurant. Het was aanpoten: de voormalige antiekzaak had nog geen toiletten, gas en ramen. Toch wist Meidl, opgegroeid in een horecafamilie, de tochtige loods in slechts twee maanden tijd te veranderen in een behaaglijk restaurant.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €1 per week leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw